Náplň práce
řízení a organizace provozu školní jídelny (zajištění přípravy a výdeje stravy pro žáky a zaměstnance školy)
vedení týmu pracovníků školní jídelny (rozpis směn, přidělování úkolů, kontrola práce)
sestavování jídelních lístků dle platných výživových a hygienických norem
objednávání potravin a materiálu, kontrola jejich kvality a skladování
vedení skladového hospodářství a odpovědnost za hospodárné nakládání s prostředky
zajištění dodržování hygienických a bezpečnostních předpisů (HACCP)
spolupráce s vedením školy a dalšími útvary
administrativní činnosti spojené s provozem jídelny (fakturace, evidence, statistiky)
Požadavky
středoškolské vzdělání s výučním listem nebo maturitou v oboru gastronomie, příp. ekonomie
praxi v oboru a zkušenosti s vedením kolektivu
znalost hygienických předpisů a systému HACCP
organizační a komunikační schopnosti, zodpovědnost a samostatnost
znalost práce na PC (MS Office, e-mail, programy pro školní jídelny příp. důkladně zaškolíme)
Nabízíme
příjemné prostředí
přátelský kolektiv
moderně zařízenou kuchyň
Další informace
nástup ihned
v případě dohody lze i nižší úvazek
Odpovědět na inzerát