Nabídka práce > Rozpočtář/ka staveb, Zlín

Rozpočtář/ka staveb, Zlín

Náplň práce

Máte kvalitní zkušenosti jako rozpočtář/cenař ve stavebnictví? Chcete mít možnost vést rozpočtový tým? Čtete dále a připojte se k rozrůstajícímu týmu zavedené stavební firmy s jasným rozvojem.
Co u nás budete dělat?
Zdá se Vám, že rozpočtáři jsou přetížení? Dáváme si obzvláště pozor, aby objem zakázek byl tak akorát a Vy se mohli věnovat smysluplné práci.
Jak asi víte, toto zaměstnání není rutina. Budete připravovat a sledovat rozpočtovou část projektu v úzké spolupráci s obchodním oddělením. Budete jednat s klíčovými lidmi ve firmě, subdodavateli, architekty a dalšími odborníky, abyste byli schopni vyhotovit kompletní cenovou nabídku a návrh rozpočtu.
Vaše projekty budou v oboru pozemních staveb, většinou pro občanskou vybavenost a bytovou výstavbu, občas potkáte i průmyslovou stavbu.
Vše ostatní Vám rádi ukážeme při osobním rozhovoru na místě. Pošlete nám životopis a určitě se domluvíme.

Požadavky

Co je třeba znát, mít a umět?
Hledáme samostatného kolegu, či kolegyni. Ideální je znalost programu Kros, MS Excel využijete taky.
Budete pracovat v týmu s ostatními odborníky a máte-li na to, oddělení rozpočtů můžete vést.

Nabízíme

Co Vám nabízíme?
Práce je dostatek a jde nám o podílení se na zajímavých projektech, víme, že nestojíte o desítky zakázek, umíme rozložit síly a táhnout spolu ke kvalitním výsledkům.
Propracovaný systém bonusů: 5-15 tis. Kč/ měs. k základu. Výši platu upravujeme v návaznosti na praxi, vzdělání i odváděné výkony, kvalitní nápady a snahu.
Chováme se férově, otevřeně a chceme, abyste rostli spolu s firmou. Zásadně komunikujeme upřímně, bereme v potaz Vaše potřeby a požadavky.
Flexibilní pracovní doba je samozřejmostí. 13. plat. 5 týdnů dovolené. Stravenky.

Informace o pozici

  • RECRUITMENT FACTORY s.r.o.
  • Zlín (Zlínský kraj)
  • Obor: Obchod a prodej, Stavebnictví a reality,
  • Plat: 50000
  • Typ pracovního poměru: Plný úvazek
Odpovědět na inzerát