Nabídka práce > Event Manager

Event Manager

Náplň práce

PBRDigital je špičkou ve vývoji klientských Virtual Reality aplikací na míru. Skutečná inovace ve spojení s neotřelou kreativitou a skutečnými potřebami klienta na prvním místě. Precizní projektové řízení s důrazem na výkon a brand-experience. Virtuální realita = PBRDigital.

Hledáme kolegu, který zajistí provoz speciální instalace stánku s virtuální realitou v rámci roadshow, která bude probíhat v Polsku.

Roadshow se aktuální chýlí ke svému konci a my hledáme event managera na událost, která se koná 12. a 13. 11. 2019.

Obsahem práce VR technika je převoz a následná montáž a demontáž nafukovacího stanu. Po dobu eventu pak dohled nad správnosti fungování VR aplikace a HW zařízení.

Požadavky

základní znalosti IT (zapojení komponent, spuštění systému, internet, G Suite,...)
komunikativní angličtinu
řidičský průkaz sk. B
organizační schopnosti
nebát se vzít na sebe zodpovědnost
fyzická zdatnost - vyložení/naložení nafukovacího stanu
Nehledáme profíka na VR. To tě naučíme! Základem je ovšem velmi kladný vztah k IT technice a SW systémům, potažmo VR aplikacím. Nejedná se o nic složitého, nicméně VR technik by měl mít alespoň základní znalosti s prací s PC a další IT technikou. Podmínkou je dorozumět se v anglickém jazyce a mít řidičský průkaz (sk. B). K tvým hlavním přednostem by měla patřit zodpovědnost, komunikativnost a organizační schopnosti v cizím jazyce. Neměl by ses bát zvednout telefon a vyřešit naléhavou situaci.

Výhodou bude, pokud budeš znát VR systémy a platformy HTC Vive. Velkou výhodou je také znalost polského jazyka. Pokud jsi byl dříve na podobné pozici, jsi náš člověk!

Nabízíme

Férové a velmi zajímavé finanční ohodnocení. Možnost spolupráce i na jiných projektech během celého roku. Přístup, kde jsme si všichni rovni. Zapojení do zajímavého a odvážného projektu. Práci pro love brand, kde poznáš kus Evropy a nové technologické vychytávky. Práci, která bude spíše zábavou.

Informace o pozici

  • TOBEINCO s.r.o.
  • Hlavní město Praha
  • Obor: Kultura a umění, Marketing, média a reklama,
  • Požadované vzdělání: S maturitou
  • Požadované jazyky: Čeština, Angličtina
  • Plat: 3000/event
  • Typ pracovního poměru: Brigáda
  • Místo pracoviště: Ježkova 14, 13000, Praha 3
Odpovědět na inzerát