Nabídka práce > Marketingový specialista aka Markeťák

Marketingový specialista aka Markeťák

Náplň práce

Uděláš si kafe a rozhodneš se, jaké pracovní úkony jsou prioritní. Do Tvé agendy spadá řízení prezentace společnosti na sociálních sítích, dále prezentace a propagace stávajících služeb společnosti. Tvoříš, realizuješ a analyzuješ marketingové strategie, věnuješ se off-line marketingu a spravuješ branding naší společnosti. Podporuješ naše HR oddělení a náborové aktivity. Komunikuješ napříč celou společností a reportuješ výsledky vedení společnosti.

Požadavky

Máš prokazatelné zkušenosti v oblasti marketingu a jsi zapálený markeťák/čka? Dokážeš spravovat Google Ads, Facebook Business Manager a vytáhneš data z Google Analytics? Rozumíš pojmům PPC, SEO a copywriting? Ovládáš dokonalý pravopis a máš hlavou plnou cool textů a hesel? Jsi orientovaný na obchod, máš pozitivní mindset a chceš být vždy jednička? Jsi samostatný/á, kreativní a inovativní? Jsou flexibilita a multitasking Tvým druhým jménem? Pokud sis na tyto otázky odpověděl/a ANO, jsi náš člověk!

Nabízíme

Začátek pracovní doby přizpůsobuješ svému životnímu stylu. Získáš bohaté zkušenosti při práci na rozličných projektech a prostor pro vlastní nápady a inovace. Poznáš prostředí mladého dynamického týmu a je tu možnost kariérního růstu! Bude-li Tvůj projekt dávat smysl, dostaneš na něj budget! Máme občerstvení na pracovišti, takže nebudeš nikdy hladový. Dostaneš služební telefon, notebook a firemní automobil k soukromým účelům. A v neposlední řadě Tě budeme motivovat finanční odměnou 5.000 Kč „Zaměstnanec týdne“.

Informace o pozici

  • Ostrava (Moravskoslezský kraj)
  • Obor: Marketing, média a reklama, Personalistika a HR,
  • Požadované vzdělání: S maturitou
  • Plat: 40 000 - 55 000 Kč
  • Typ pracovního poměru: Plný úvazek
  • Místo pracoviště: Ostrava - Zábřeh
Odpovědět na inzerát